torstai 27. marraskuuta 2014

Mäen laskua ja titinalle konsertissaollaan ahkerasti oltu pulkkamäessä kun meiltä on isoon pulkkamäkeen peräti 100metriä matkaa..itselleni kunnon kuntoliikuntaa..
voi ulkona on nyt niin kaunista että tykkään oikein kovasti..kun oon alkanut pohtiin mistä oikeestaan vuoden ajasta tykkään vähiten niin keväästä siinä vaiheesta et vielä aika paljon lunta eikä vieläkään oo sulanut, jotenki on niin rumaa ja ankeeta... koirankakat tulevat näkyviin ja ihmisten roskittamat roskat ja se lumiki on niin likaista hyi yäk.. se aika on ainaki täällä liian pitkä.. kaikista muista omalla tavalla tykkään kun on kaunista..
Tänään oli sit tytön odotettu päivä eli titinalle konsertti :) meillä onki ollut ja on erittäin aktiivista tää loppusyksy :) Maanantaina tiedossa mll paikallisyhdityksen 90v juhlat silloin täällä on Miinan ja manun joulunäytelmä..eipä ehdi murehtimaan..

2 kommenttia:

  1. Täällä ei oo nyt muutamaan päivään ollut ollenkaan lunta ja muutenkin asteet on olleet hieman lämpimän puolella. Tosi synkkää ja pimeä tulee tosi aikaisin ja ihan "yhtäkkiä".

    VastaaPoista