perjantai 30. marraskuuta 2012

Muskarin joulujuhla

Jääkuningattaren laulu

1.Oon kuningatar jään, en tahdo lämpimään. Vain jäätä, lunta haluan, siis viittaani näin heilutan, se  lämmön hävittää, maan peittää lumi jää.

2. Kun taikasauvaa näin heilautan metsään päin, puut hunnun huurteisen saa ja timantteina kimaltaa. Oon valtiatar sään, oon kuningatar jään.

ja esityksessä lapset soitti triangelia ja aikuiset harsoa heilutti ympärillä, oli taas niin hienot juhlat järjestetty, kiitos ihanalle muskariopettajalle Päiville... Mut kieltämättä hieman häiritsi ihmisten käytös.. niin monet lähtivät kesken kaiken pois että eivät jääneet oottamaan kun tilaisuus loppuu vaan lähetään kesken kaiken semmoista vaellusta, kyllä sen ymmärtää jos lapset hermostuu ja alkaa kiukkuamaan mut muuten :( ei kiva yhtään..
no kotona sit paistoin juhlan kunniaksi torttuja ja juotiin glögiä, mökiä niin kuin lapseni sanoo, siitä on tullut hänen herkkua..
eilen tein porkkanalaatikon ja bataattilaatikon, vaikuttaa et saan yksin syödä, pitää laittaa pieniin rasioihin pakkaseen... onpa sit pitkäks aikaa... 
lisäks toissa päivänä kuulin niin iloisia uutisia et luojan kiitos jos asian laita on todella niin...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti